Om oss

Cleaninglady erbjuder en abonnemangstjänst för hemstädning där du kan välja mellan att ha städning en gång i veckan eller varannan vecka. Vid varje städtillfälle gäller minst 4 timmars arbetspass.

Trygghet

CleaningLady arbetar kontinuerligt med att vara väl informerade om lagstiftning gällande våra tjänster och att följa alla lagar och bestämmelser som är tillämpliga för verksamheten. Din trygghet och säkerhet är A och O för oss eftersom ditt hem är din borg. För att du ska känna dig trygg när du anlitar CleaningLady har vi fasta rutiner för hur vi hanterar viktiga saker som nycklar, larm, koder och andra personliga uppgifter. Vi kontrollerar all vår personal i belastningsregistret.

Kvalitet

Rätt städning förbättrar hemmets livskvalité och livslängd. Att leva i en miljö som är så ren som möjligt är viktigt för att vi människor ska må bra. Mår ditt hem bra så mår även du bra! Vi är måna om våra kunders välbefinnande. Därför lyssnar vi alltid på kundens önskemål.

Städgaranti

Vi ställer höga krav på vår personal, men om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten så som vi kommit överens om har vi även en kvalitetsgaranti. Kvalitetsgarantin innebär att städerskan kommer tillbaka och åtgärdar det som du är missnöjd med utan kostnad.